»
»
»
»
»
HANDBOL | Dissabte de derbi entre Fertiberia Puerto Sagunto i Handbol Benidorm a l’Ovni

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Dissabte de derbi entre Fertiberia Puerto Sagunto i Handbol Benidorm a l’Ovni

Este dissabte, a les 18:30 hores es tanca la pretemporada per als dos representants ASOBAL de la Comunitat Valenciana i ho fan enfrontant-se a l’Ovni saguntí.

És la cortés tornada de visita del cap de setmana passat quan els dos equips ja jugaren a l’Illa de Benidorm en partit que va concloure amb victòria local remuntant els set gols amb els que va arribar el conjunt roig i blanc al descans (11-18) per a acabar guanyant per 28 gols a 25.

És una bona prova de foc per a l’equip de Sergio Berrios que ha disputat en total tres partits amistosos a esta pretemporada hivernal, amb plé de derrotes perquè a la patida en Benidorm cal afegir les dos infringides pel Ciudad Encantada de Conca, tant a la capital castellana per 24 a 29 com dimecres passat a l’Ovni per la minima (26-27).

L’equip de Benidorm, que abans de les vacances de cap d’any va guanyar el torneig internacional Limburgse Dagen a Holanda, també, de la mà de Zupo Equisoaín, vol ajustar les seues peces de cara a la tornada de la Lliga ASOBAL, que sera el proper cap de setmana front el Valladolid.

Salir de la versión móvil