»
»
»
»
»
HANDBOL | Cinc campions d’Europa visitaran l’Ovni dissabte vinent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Cinc campions d’Europa visitaran l’Ovni dissabte vinent

La gran victòria d’ahir de la selecció espanyola al Campionat d’Europa de Croàcia, amb presència al combinat nacional del valencià Gedeon Guardiola, tindra la seua continuitat dissabte vinent amb la tornada de la Lliga ASOBAL.

I Fertiberia Puerto Sagunto rebrà a l’Ovni al FC Barcelona on juguen Entrerríos, Ariño, Valero Rivera i Viran Morros, a més del porter lesionat a la final, Gonzalo Pérez de Vargas. De segur que rebràn un homenatge per part d’una de les aficions més elegants de l’handbol espanyol. Per la seua banda, l’Handbol Benidorm en el seu retorn a la competició tindrà que rebre el Recoletas Valladolid a l’Illa.

I és que els dos representants ASOBAL de la Comunitat Valenciana van posar punt final a la seua pretemporada hivernal amb un partit amistòs disputar a territori roig-i-blanc en la que ha sigut primera victòria de Sergio Berrios com a entrenador de Fertiberia Puerto Sagunto. el 24-22 final deixa ben a les clares el talant defensiu de l’encontre. Zupo Equisoaín ha preparat l’atac amb superioritat buidant la seua porteria la qual cosa va fer que el porter local, David Bruixola, anotara fins a tres gols en esta primera part per a aconseguir un bon avantatge (15-9) a la pausa.

Al segon acte, el conjunt benidormer va mostrar tota la seua força i van retallar la distància a l’electrònic sense arribar a aconseguir la victòria final gràcies als contraatacs de Folqués i Sifre. Boisedu, Josep i Querin amb tres dianes van ser els jugadors més destacats del conjunt saguntí mentre que Corzo amb quatre va ser el millor artiller de l’Handbol Benidorm.

Salir de la versión móvil