Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | El Fertiberia Port de Sagunt confirma entrenador, fitxatge i objectiu ambiciós

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | El Fertiberia Port de Sagunt confirma entrenador, fitxatge i objectiu ambiciós

En el dia d’ahir es va celebrar en el Saló d’Actes del Centre Cívic de Port de Sagunt l’Assemblea General Extraordinària del C. BM. Port Sagunt (a la foto) i en ella es va confirmar el retorn de Vicent Nogues com a entrenador, la incorporació del lateral esquerre Guillermo Corzo i que buscaran formar un equip competitiu amb la intenció de tornar a la Lliga ASOBAL. Foto: BM Port Sagunt.

I és que cal recordar que el conjunt valencià es va haver d’acomiadar d’aquesta categoria després de vuit campanyes consecutives en ella i passarà a competir en Divisió d’Honor Plata, esperant tornar al més aviat possible gràcies al suport per part de l’Ajuntament i els patrocinadors, que han reafirmat el seu suport, i al treball incansable de la directiva encapçalada per Juanjo Ballester.

Al mateix temps, també es va confirmar que Vicent Nogues, tècnic amb el qual van aconseguir la millor classificació històrica en Lliga ASOBAL, una vuitena posició, recull el relleu de Berrios en la banqueta amb la màxima il·lusió i ambició, disposant en la seva plantilla ja segur amb Guillermo Corzo, jugador que ja ha militat anteriorment en el conjunt del Port de Sagunt i que arriba procedent del Benidorm.

Destacada incorporació assegurada per a la plantilla

Es tracta d’un curtit lateral esquerre cubà que ha militat en altres equips com el Ciudad Encantada, BM Valladolid, Steaua Bucarest o Al Rayyan, arribant a ser el màxim golejador de ASOBAL en la campanya 2015/16, quan va defensar els interessos del propi Fertiberia en aquesta primera etapa.

Categorías Balonmano
Salir de la versión móvil