»
»
»
HANDBOL | L’Elx Mustang es porta el derbi davant el Canyamelar

El Pavelló Municipal de Carrús seria testimoni del derbi entre el CBM Elx Mustang i el CH Canyamelar València, corresponent a la jornada número 7 de Lliga Guerreres Iberdrola. El duel li l’han portat les locals amb un clar 30:20. Foto: CBM Elx Mustang.

El duel començava amb un Elx Mustang endollat que va començar amb un parcial de 4:0 que va provocar el primer temps mort del Canyamelar València als cinc minuts de partit. Després d’açò, el bon joc de les il·licitanes continuava desenvolupant-se en el parquet de Carrús. Els punts anaven caent en un costat i un altre, però les valencianes van aconseguir retallar una mica d’avantatge al caient del descans i es van anar en direcció als vestuaris amb un marcador de 14:10.

L’Elx Mustang puja fins al vuitè lloc

Els segons 30 minuts començarien sent un fidel reflex de la primera meitat, amb quatre punts consecutius de l’Elx Mustang i el temps mort de les visitants després de quatre minuts de joc en el segon període, però les il·licitanes continuaven intractables i, després del temps mort, van tornar a endossar un parcial de 6:2 que les posaria per sobre de la barrera psicològica dels deu punts, fet que cauria com una llosa en el costat visitant. Finalment, els gols anaven caent en tots dos equips i va arribar la conclusió de la trobada amb el marcador definitiu de 30:20.

Les valencianes segueixen ocupant el penúltim lloc en la classificació amb sol dos punts assolits

Així doncs, en la jornada vuit el CBM Elx Mustang haurà de viatjar fins al País Basc per a mesurar-se a l’Hotel Gran Bilbao – Prosetecnisa BM Zuazo, mentre que el CH Canyamelar València tindrà una altra oportunitat de redimir-se en el seu pròxim duel davant el BMC Liberbank Gijón.