»
»
»
HANDBOL | Tres dels valencians de DHP femenina escalen una posició

Bona Jornada 17 per a la majoria dels nostres en la Divisió d’Honor Plata Femenina, ja que els tres millors posicionats van guanyar i, a més, van avançar una posició. En canvi, l’Agustinos Alicante va encaixar una nova derrota, aquesta vegada enfront del líder, encara que van oferir molt bona imatge. Foto: CBM Elda Prestigio.

CBM Elda Prestigio 30-26 Joventut Handbol Mataró

El combinat d’Elda s’enfrontava a un rival directe com el Joventut Handbol Mataró i no va fallar per a així allunyar-se a sis punts del cinquè classificat i, a més, escalar a la tercera posició. La cinquena victòria seguida es va forjar des de la primera part, ja que després d’uns primers compassos igualats, a poc a poc van aconseguir escapar-se en el marcador per a arribar al descans amb tres gols d’avantatge (17-14). En la segona part van mantenir sempre a ratlla al seu rival i, amb Victoria Arroniz com a principal referència golejadora amb 9 dianes, van acabar imposant-se de quatre (30-26).

Associació Lleidatana 20-31 BM Servigroup Benidorm

Les de Benidorm visitaven a l’últim classificat i van treure la màxima tallada de la sorprenent derrota com a local del llavors segon, el BFIT ANTS MuchoTicket Puchi, en mans del novè, el Avannubio BM La Roca (24-25), per a vèncer i arrabassar-li aquesta posició. No obstant això, malgrat el marcador final i de la situació de tots dos en la taula, van haver d’emprar-se a fons enfront d’un equip que va ser capaç d’arribar al descans amb el marcador en taules (12-12). No obstant això, les alacantines van estar supèrbies en defensa després de la represa i amb Carmen Campos anotant 10 gols van acabar vencent 20-31.

Handbol Sant Quirze 27-22 Agustinos Alicante

Complicat desplaçament a terres catalanes per a l’Agustinos Alicante, ja que les antepenúltimes visitaven al flamant líder de la categoria. Malgrat això, mai es van donar per perdudes i en tot moment van tractar de donar la campanada, fins al punt que van arribar al descans amb un ajustat 12-11 i amb el partit totalment obert de cara a la segona meitat. No obstant això, just després de la represa les catalanes van aconseguir escapar-se i les alacantines ja no van poder donar-li caça, acabant 27-22.

Club Handbol Mislata 24-18 Handbol Sant Joan d’Espí

Per últim, les de Mislata tenien davant sí un duel directe enfront d’un equip amb el qual empataven a punts trobant-se per darrere en la taula, per la qual cosa amb aquesta victòria s’han escapat a dues unitats i s’han fet amb la sisena posició, derrotant a més a un combinat que passava per un bon moment de forma. Ja des del primer temps van demostrar que volien emportar-se la victòria i van arribar al descans amb un bon avantatge (12-7), solucionant sense sobresalts l’encontre en una igualada segona meitat en la qual van treure profit d’aquest marge per a acabar guanyant 24-18.