»
»
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | La Selecció Valenciana Sub-21 cau al Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | La Selecció Valenciana Sub-21 cau al Campionat d’Espanya

La Selecció Valenciana Sub-21 no va poder superar als seus rivals i va caure derrotada als seus dos encontres davant les Seleccions de Navarra i Galicia. Foto: FFCV.

El primer dia de competició la Selecció Valenciana va caure davant Navarra, una de les Seleccions que ha demostrat una gran millora la darrera época en quant a futbol sala femení es refereix. L’encontre començà mal per a les nostres que no pogueren traure el seu joc a relluir, degut a la gran capacitat defensiva del rival. Dos gols en la primera part, i dos més en la segona tombaren a les xiques dirigides per Ángel Zurita.

El segon dia de competició les valencianes tornaren a la pista, degut a la seva derrota el dia anterior, i ho feren davant les amfitriones, la Selecció de Galicia, una de les mes potents del país, format pràcticament per jugadores de la Primera Divisió del Futbol Sala Nacional, i a pesar de que les valencianes conseguiren frenar els atacs de les gallegues en moltes ocasions, finalment la superior qualitat individual es va imposar, i les nostres caigueren per 1-4.

Amb aquesta eliminació, la Selecció Femenina Sub-21 ha donat per conclosa la temporada oficial.

Salir de la versión móvil