Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Soro III augmenta el seu mite i guanya la final individual d’Escala i Corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

pilota-genoves ii soro
Genovés II i Soro III en la presentació de la final. Foto: Las Provincias.

PILOTA VALENCIANA | Soro III augmenta el seu mite i guanya la final individual d’Escala i Corda

Genovés II i Soro III en la presentació de la final. Foto: Las Provincias.

Dia gran en la pilota valenciana. Dos mites de l’esport valencià per excel·lència, Genovés II i Soro III, es mesuraven hui en la catedral de la pilota, el trinquet de Pelayo, per a decidir qui aconseguia alçar-se com a campió individual d’escala i corda, títol que ha alçat Soro III per sisena vegada per

Igualtat màxima fins al final

La partida, com no podia ser d’una altra forma, es va mantindre igualada de principi a fi. el Genovés II i Soro III van alternar lideratge en el marcador, sempre mantenint la balança equilibrada i amb gran dificultat per a tancar cada punt. La partida es va tornar més física amb el pas del temps i amb l’augment de tensió en l’ambient.

Tant Genovés II com Soro III tenien serioses dificultats a l’hora de tancar els punts, alternant moments de dificultat i d’encert de forma equitativa. Amb l’objectiu dels 60 punts acostant-se, cada pilota es mostrava fonamental per a l’esdevenir de la trobada, i no era per a menys.

Soro III es porta el seu sisé títol

En el tram final de trobada, Genovés II es veia alguna cosa ofuscado amb diversos colps davant el bon moment de Soro III, que va començar a obrir bretxa en el marcador a partir del 40-40. Genovés II no es rendia i va poder passar del 55-40 al 55-55 posant a l’afició del trinquet de Pelayo en peus, incrèdula davant el gran espectacle viscut en la catedral de la pilota en un dels millors partits de la història.

En l’últim joc Soro III es va concentrar i va tornar a tindre bones sensacions. El de Massamagrell va fer una «remontada» i va fer el 60-55 amb un val a net impressionant. La pilota valenciana reescriu la història amb una partida absolutament espectacular.

Categorías Pilota Valenciana
Salir de la versión móvil