Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
FOSSAT OLÍMPIC | Cheste albergarà la celebració de la Copa del Rei

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Copa del Rey de foso olímpico (FEDDF)

FOSSAT OLÍMPIC | Cheste albergarà la celebració de la Copa del Rei

Copa del Rey de foso olímpico (FEDDF)

La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) a través de la seua pàgina web ha comunicat la pròxima seu de la Copa del Rei 2019 de fossat olímpic.

La Comunitat acollirà als millors tiradors amb discapacitat

Així ho ha fet oficial la FEDDFReal Federació Espanyola de Tir Olímpic (RFEDETO) on han triat que la Societat Valenciana de Caça i Tir situada a Cheste siga la pròxima seu de la celebració de la Copa d’SM el Rei 2019.

La Comunitat agafa el relleu de l’última edició d’aquesta modalitat on l’any passat es va celebrar en el Club de Tir Jarapalo situat en la localitat d’Alhaurín de la Torre (Màlaga) a Andalusia. Els millors esportistes a nivell nacional i amb discapacitat es donaran cita a Xest per a intentar alçar el títol que els atorgue com a campions d’aquest prestigiós torneig.

2 i 3 de març se celebrarà la Copa del Rei

Aquestes són les dates triades per FEDDF i RFEDETO per a la celebració del torneig nacional, diverses setmanes més tard que la de l’any passat. Els participants tindran fins al pròxim 25 de febrer per a inscriure’s i és obligatori tindre en vigor la llicència esportiva nacional de la FEDDF per a poder inscriure’s i participar en la competició.

Categorías Deporte Adaptado
Salir de la versión móvil