»
»
»
»
»
FRONTENIS | Carlet és l’epicentre del frontenis espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FRONTENIS | Carlet és l’epicentre del frontenis espanyol

Ja està en marxa a la localitat valenciana de Carlet el segon Campionat d’Espanya de frontenis per Comunitats autònomes en categories infantil, cadet i juvenil.

És la segona volta que este prestigiòs torneig es disputa a la Comunitat Valenciana, la qual cosa mostra la importància i el pes que té la FFPCV al frontenis espanyol. En aquesta ocasió és la ciutat de Carlet la seu del torneig on es disputaran partides d’un nivell molt alt i amb jugadors i jugadores formats des de la base i que comencen a ser una realitat en els seus clubs.

Seran un total de 8 comunitats autònomes les que acudiran i estaran representades en la cita nacional, amb un total de 150 xiquets i xiquetes que competiran pel triomf final en varies categories, les tres esmentades repartides en la versió tant femenina com masculina, el que converteix aquest en el campionat amb una de les majors participacions de tots els organitzats fins a hui, en qualsevol categoria.

Les Comunitats que participen son: Andalusia, Canàries, Castella-La Manxa, Castella-Lleó, Catalunya, Madrid, Múrcia i la Comunitat valenciana, sent la nostra la unica comunitat que presenta participants en totes les categories, i també serà la delegació més nombrosa de totes les assistents.

Els jugadors i jugadores amfitrions i el seu Seleccionador Moisés Boils, es mostren esperançats en aconseguir grans actuacions al present torneig, ja que parteixen com a favorits en varies categories, i encara que no serà gens fàcil, el nivell de joc i tècnica dels nostres es molt alt, així que sols queda donar-los suport i molt d’ànim per a intentar aconseguir un gran resultat, de ben segur que lluitaran per a que així siga.

Salir de la versión móvil