»
»
»
»
»
FUTBOL-SALA | El Bisontes de Castelló aconsegueix l’ascens a segona divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL-SALA | El Bisontes de Castelló aconsegueix l’ascens a segona divisió

La província de Castelló sempre ha estat unida al futbol-sala. Per la zona nord amb Benicarló i Peniscola i pel centre de la província, des del mitic Macer d’Almassora, que ha patit diferents canvis de nom i el trasllat en 1993 a Castelló on, per primera volta, va anomenar-se com a Bisontes.

Uns anys després arrivà l’epoca daurada amb els tres titols europeus, ja com a Playas de Castellón, l’equip de Vicentín, Pato, el gran Cecilio i Manolín, l’actual entrenador del Bisontes Castelló que ha donat un pàs més cap a l’objectiu de tornar a ser un equip consolidat en l’elit del futbol-sala espanyol.

bisontes interior

Esta cap de setmana ha abandonat les catacumbes i ha aconseguit l’ascens a segona divisió. Tenia que remuntar la eliminatòria i ho va fer. Els quasi quatre mil aficionats que omplien les graderies del Ciutat de Castelló van ajudar a que l’equip de La Plana s’imposara per 8-3 per a voltejar el 3-2 de l’anada.

La primera part va concloure amb 3-1, gols castellonencs aconseguits per Malawy i Maeso per partida doble. Després de la pausa arribaren cinc gols més amb autoria per a Diego, Santi, dos de David i un del prter Falcón que va aprofitar el porter-jugador del Colo-Colo Saragossa.

El club va recuperar el nom de Bisontes el passat estiu, ara ha recuperat l’esperit de Manolín, que va fer gran el club com a jugador i que ara a aconseguit l’ascens com a entrenador.

 

Salir de la versión móvil