»
»
»
FUTBOL-SALA | El Levante UDDM és el primer lider de la Lliga nacional

Ho va fer l’equip de futbol el 23 d’Octubre de 2016. Per primera volta en la seua història, el Levante UD era lider de primera divisió. Quasi un any més tard, l’equip de futbol sala no ha vollgut ser menys i després de la victòria al Centro insular de los deportes, el Levante UDDM és de lider de la Lliga nacional de futbol sala després de la disputa de la primera jornada.

I és que victòries així quedaràn per sempre als anals de l’història del futbol sala valencià. 1-10, quasi res. Un huracà pasà per les illes canàries amb el segell de David Madrid. Als tres minuts, Màrquez i Cecilio ja hi havien colocat el 0-2 al marcador. Pedro Toro va fer dos més en un minut (0-4 al minut 7). I abans del descans, Tripodi i Antoñito deixaven el 0-6 al marcador amb el que s’arribà a la pausa.

Ja al segon acte, dos gols més d’Antoñito, que signava així un hattrick, i dos anotacions més de Vargas i Thiaguinho deixava l’electrònic canari en un 0-10 que va maquillar Juan a dos minuts de la fi del partit.

Debut somniat per a aconseguir, a més del lideratge del futbol sala espanyol, la major golejada de la història blau-grana en primera divisió. Per tant, el lider de la lliga defensarà la seua possició divendres, a les 20 hores, al pavelló d’El Cabanyal, front l’Aspil Vidal Ribera Navarra.