»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Peniscola cau eliminat a la Copa del Rei tot i jugar un gran partit

El Peniscola va caure derrotat a Torrejón de Ardoz front el Movistar Inter per un ajustat 3-2 quedant així eliminat de la Copa del Rei.

El conjunt castellonenc volia aprofitar este encontre per a tractar de recuperar les senyals d’identitat que el convertiren en l’equip revelació de la Lliga nacional de futbol sala la temporada passada. Pressió alta, ràpid moviment del baló i no permetre oportunitats del rival. I ho va fer. Jugant-li a un dels millors equips d’Europa de tú a tú. Ricardinho, la gran estrel·la del Movistar, va obrir el parcador i a l’ultim minut del primer acte, Gadeia aconseguia el 2-0 amb el que s’arribava al descans.

El segón acte continuà amb els mateixos paràmetres. Ritme alt, moltes faltes, un llançament des de 10 metres que Iván li va traure a Ricardinho, com dissabte passat, els arbitres li permeteren repetir el llançament després d’errar-lo, i a la segona feia el 3-0 que semblava que setenciava l’eliminatòria, però res més lluny, Peniscola Rehabmedic va traure casta i orgull per a, primer acurtar distàncies amb un gol de Mauricinho, després d’errar un tir de 10 metres, que ara no es va repetir, i a 1:38 del final, Bagatini inquietava tot Madrid amb el 3-2. Inter va traure la seua experiència per a suportar la presió peniscolana el tram final de partit i aconseguir el bitllet per a quarts de final de la Copa del Rei.

Bon partit i gran final de Peniscola Rehabmedic que tindrà que millorar a la lliga per a classificar-se per a la Copa d’Espanya.