»
»
»
»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | El FC Barcelona guanya a Peniscola gràcies a un solitari gol de Ferrao

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VIDEO FUTBOL SALA | El FC Barcelona guanya a Peniscola gràcies a un solitari gol de Ferrao

Continua la ratxa de roïns partits per a Peniscola Rehabmedic. Setena jornada consecutiva sense guanyar per a l’equip castellonenc que es va vore superat pel FC Barcelona Lassa per zero a un.

Sigué un partit espés, tàctic, amb més possessió de pilota per al Barça, que acudia a Peniscola com a segon classificat de la Lliga nacional. L’esforç dels jugadors blaus, innegable. La pressió que van exercir sobre els jugadors catalans era asfixiant i provocava moltes pèrdues de pilota blaugranes. En tot càs, l’innegable talent dels jugadors del Barcelona feïen que Molina, porter peniscolà, es convertira en l’heroi de la nit, parant tot el que es xutava sobre la seua porteria. Estigué per damunt de les 10 intervencions de mèrit.

Zero-zero al descans. El Barcelona no tenia pressa. Jugava incòmode però sense descomposar-se. El partit no tenia ritme. I menys encara quan el jugador blaugrana Rafa López, molest per una substitució, va donar un puntelló a una botella d’aigua de litre i mig. La sabatilla del jugador va quedar encastada a la zona medular de la botella començant a caure tot el líquid sobre el parquet mentre el jugador tenia que caminar amb una sola cama. El pavelló semblava un aïguamoll. Acció desafortunada i antiesportiva, quan millor jugava Peniscola. Sigueren necesaries vora una desena de tovalles per a resoldre l’empastre provocat per este jugador. I el partit estigué aturat per damunt dels 10 minuts. Això si, mentre molts components de la banqueta del Barcelona ajudaven a la tasca d’eixugar tot el liquid element caigut, el jugador causant de la situació ho mirava tranquilament des de la banqueta.

Poc després arribà el gol de la victòria barcelonista. Jugada plena de velocitat, precisió i encert que va rubricar el brasiler Ferrao a cinc minuts de la fi. Peniscola va jugar el partit que tocava. Ara ja toca guanyar. I dissabte, a les 18 hores, ho tornaràn a intentar, de nou a casa, front el Plàsticos Romero de Cartagena.

 

Salir de la versión móvil