»
»
»
FUTBOL SALA | Mala jornada dels equips valencians de Segona Divisió

Els equips valencians que participen en la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala van caure golejats en les dues trobades que van disputar aquesta jornada, encara que cal recordar que ni Bisontes ni Elx es juguen gens en aquest final de campanya.

Rivas Futsal 7-1 Bisontes Castelló

Encontre molt complicat per al Bisontes i que el deixa matemàticament sense opcions de play-off. En el minut 5 Blecua va posar el primer per als locals en el marcador, fent veure que no seria un encontre fàcil per als castellonencs, encara que va ser 9 minuts després, en el 14, quan el partit es trencaria amb 2 gols. El 2-0 va arribar de penal transformat per Ibarra, i de nou Blecua marcaria als pocs segons després d’aprofitar un rebutge dins de l’àrea. El Bisontes no es va rendir, i Diego va posar el 3-1 en el marcador a 4 minuts del final de la primera meitat després d’una bona jugada combinada. En el minut 18 arribaria el millor gol de la vesprada obra d’Ibarra que va fer bona una meravellosa assistència de Mario Almagro.

En la represa Ibarra tardaria 2 minuts a culminar el seu hat-trick. El resultat seguiria augmentant, més encara quan el Bisontes va tirar de valor i va jugar de cinc, amb porter-jugador, per a intentar tornar a entrar en el partit, encara que res més lluny de la realitat. Primer Fran Conde en el 28 i posteriorment Manu Díz mancant 4 minuts tancarien el compte golejador deixant el definitiu 7-1. El Bisontes tancarà la temporada aquest mateix dissabte 28 d’abril a les 18:00 en el derbi enfront de l’Elx Cf.

Elx CF 4-7 Còrdova CF

A pesar que la trobada començava bé per als il·licitans amb el gol de Carde després d’aprofitar una bona jugada d’Óscar en el minut 3. L’alegria local va durar 4 minuts més, els que va tardar Manu Lleial a igualar la contesa per als andalusos. El mateix protagonista seria el que posara per davant al Còrdova en el minut 13, un gol al que respondria tan sol 2 minuts després Raúl Cantó aprofitant una nova assistència d’Óscar. Ni 60 segons van passar abans que el Còrdova anotara dos gols més, el primer obra de Jesús Rodríguez i el segon de Manu Leal, amb el qual completava el hat-trick. No tindria suficient amb açò el jugador de l’equip andalús, que anotaria el seu quart gol de la vesprada just al fil del descans per a deixar el marcador 2-5.

Després de la represa Óscar, el jugador més destacat dels il·licitans en la trobada seria el que anotaria el 3-5 als dos minuts. En el 7 de la represa l’Elx tornaria a ficar-se de ple en la trobada amb el gol de Josema des de la frontal. Mancant 10 minuts Jesús Rodríguez va anotar el sisè dels visitants, que culminarien la trobada en els últims instants amb un gol de Be aprofitant el porter-jugador.

El moment més emotiu de la vesprada es va donar una vegada finalitzat la trobada, doncs el capità Jesús García acabava de disputar la seua última trobada amb el conjunt ilicità en l’Esperanza Lag. Des del club li han fet un emotiu homenatge de comiat.