Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Àrbitres valencians dirigaran el cinquè encontre de la final de la LNFS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | Àrbitres valencians dirigaran el cinquè encontre de la final de la LNFS

La final de la Lliga Nacional de Futbol Sala acaba aquesta nit amb la disputa del cinquè encontre entre l’Inter Movistar i el FC Barcelona Lassa, que definirà al campió de lliga 2017/18 i que també tindrà protagonisme de la Comunitat Valenciana. Foto: FFCV.

Els col·legiats valencians Carlos Rabadán i Pablo Delgado seran els encarregats d’impartir justícia en un quint partit que s’espera apassionant vist el vist en els quatre anteriors i que tindrà lloc aquesta mateixa nit a les 21:30 hores en el pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón d’Ardoz, on juga les seues trobades com a local l’Inter Movistar.

S’espera un encontre calent, després de la polèmica suscitada a la finalització del quart partit, per la qual cosa la RFEF ha designat als dos col·legiats amb millor nom dins del panorama espanyol, i que seran els perfectes representants de la Comunitat Valenciana en una de les millors finals de lliga a Espanya en molts anys.

No és la primera gran competició en la qual es designa a Rabadán i Delgado com a col·legiats, i és que sense anar més lluny, aquesta mateixa temporada ja han arbitrat la final de la Copa del Rei i la Copa d’Espanya, amb el que tancaran el seu particular triplet aquesta nit.

Categorías Fútbol Sala
Salir de la versión móvil