Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | L’amfitriona acaba amb el somni de la Sub-17 i Sub-20

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | L’amfitriona acaba amb el somni de la Sub-17 i Sub-20

Després de començar amb victòria la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya, en la tercera jornada -i segon compromís per a les valencianes-, tant la Sub-17 com la Sub-20 han sucumbit enfront de Múrcia i es queden sense poder accedir a la Fase Final. Fotos: FFCV.

Sub-17: Selecció Murciana 5-0 Selecció Valenciana

En primer lloc, a les 11.00 hores, el Pavelló Municipal d’Archena (Múrcia) va acollir el duel entre les jugadores Sub-17, enfrontant-se dos equips que en els seus primers partits havien aconseguit vèncer a Cantàbria, ja que la Valenciana els va superar amb un 3-4 i la Murciana amb un 4-0. És per aquest motiu que el pas a la Fase Final estava totalment en joc en aquesta última cita.

Tant les Sub-17 i Sub-20 valencianes com les murcianes venien de guanyar en el seu primer partit

No obstant això, l’amfitriona a penes ha deixat marge de maniobra a les de Javier Antón, ja que en els minuts 4 i 7 van assestar dos dolorosos cops, mentre que en el 15’ van signar el tercer. Ja en la segona meitat, amb les valencianes bolcades a la recerca d’una remuntada èpica i amb la portera local com a principal protagonista, van acabar completant la golejada amb dianes en el 34’ i el 37’ perquè el resultat reflectís un excessiu 5-0.

Sub-20: Selecció Murciana 4-1 Selecció Valenciana

Ja a les 13.00 hores a arribat el torn per a les Sub-20, que també afrontaven aquesta cita amb les espases en tot l’alt després d’haver guanyat el seu primer compromís, vencent 1-3 la Valenciana i 7-0 la Regió de Múrcia als combinats del País Basc. En aquesta categoria també van demostrar les murcianes el seu enorme potencial i que són unes serioses candidates a proclamar-se campiones d’Espanya.

Tant la Sub-17 com la Sub-20 valencianes es queden sense bitllet per a la Fase Final

A les de María José Pascual els va succeir encara pitjor que a la Sub-17 valenciana, ja que van encaixar els dos primers gols encara més aviat, en el 1’ i en el 3’. Anant a contra corrent ja des de tan aviat, van encaixar el tercer en el 16’, sent en la segona meitat quan van aconseguir ficar-se en el partit, just en el 21’, gràcies a una diana de Paola. No obstant això, malgrat el constant asedi, el que finalment va arribar va ser el 3-1 en el 36’.

Categorías Fútbol Sala
Salir de la versión móvil