»
»
»
FUTBOL SALA | El Levante UD FS aconsegueix la primera victòria a casa

Després de quatre jornades de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) el Levante UD FS va aconseguir emportar-se els tres punts en el seu pavelló. Els granotas van aconseguir la victòria després de véncer amb una golejada, 4 a 0, al Industrias Santa Coloma amb tres gols de Cecilio i altre de Gallo.

Els de Diego Rios van eixir molt endollats al partit i en la primera part van deixar quasi sentenciat el partit. Els primers vint minuts van ser vertiginosos per als granotas, en la segona jugada Cecilio va avançar als locals amb un potent tret. Després de l’equador de la primera part Cecilio va posar el 2 a 0 en el marcador gràcies a una jugada magnifica.

El Levante UD FS acaba la jornada amb 7 punts de 12 possibles

Després d’un començament dominador de l´Industrias Santa Coloma FS, els levantinistes van començar a desplegar el seu joc i Cecilio va tornar a marcar per a fer el 3 a 0. En els últims minuts l’equip visitant va traure porter-jugador i a causa del joc de cinc el Llevant UD FS va marcar el quart i definitiu per mitjà de Gall.