»
»
»
»
GIMNÀSTICA | Polina Berezina finalitza en la dissetena posició en la Copa del Món de Kazán

La gimnasta del Projecte Fer, Polina Berezina, ha aconseguit millorar el seu rendiment en aquesta prova de la Copa del Món de Kazán respecte a l’anterior, celebrada a Minsk, on va acabar en la posició 25, sent aquesta vegada dissetena. Foto: Proyecto Fer.

Meritori concurs el de la russa establida des de ben jove a Alacant, que va tenir millors sensacions sobre la pista de Azerbaijan respecte a les quals es va trobar a Bielorússia. La jove va aconseguir una gran puntuació en pilota, però les maces i la cinta van frenar la seua escalada.

De més a menys

La gimnasta de 21 anys va arrancar molt bé el torneig, millorant els seus nombres anteriors i aconseguint un 15.950 en el cèrcol. La seua millor prova arribaria a continuació quan va aconseguir un 16.100 en pilota, que la va deixar bastant a dalt en la classificació després de la disputa de les dues proves.

A partir de les maces el concurs es va torçar per a la resident a Torrevieja, que va veure com tant en la citada modalitat com en cinta, una puntuació de 14.800 la relegava a la posició 17 final.

En dues setmanes arriba el Campionat del Món de Bulgària

Dins de dues setmanes se celebrarà a Bulgària el Campionat del Món, i ací estarà representant a Espanya i la Comunitat Valenciana Polina Berezina, i al costat d’ella María Añó i Noa Ros, ambdues del Projecte Fer.