»
»
»
HOQUEI | Espanya no falla i estarà en la gran final de 4 Nacions de València

Les dues seleccions que partien com a favorites en les semifinals després del rendiment oferit durant la fase de grups, Espanya i Països Baixos, seran les que disputen la gran final després de vèncer aquest matí a Anglaterra i Irlanda, respectivament. Foto: Oscar Matheu.

Espanya 3-0 Anglaterra

Després d’una fase de grups immaculada per als Redsticks (1-2, 1-0 i 2-1), van afrontar les semifinals com a favorits després de quedar primers i enfrontar-se al que va finalitzar en quart lloc, una Anglaterra a la qual justament havien guanyat en el tercer duel d’aquest torneig organitzat per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana que s’està duent a terme en el poliesportiu Verge del Carme-Beteró de València.

Victòria àmplia d’Espanya per a seguir amb el ple i arribar a la final amb la moral pels núvols

D’aquesta manera, una vegada més el combinat dirigit per Fred Soyez va eixir victoriós en un duel en el qual prompte es van posar per davant en el marcador, tancant el primera quart amb un 2-0 gràcies als gols d’Enrique González i de Pau Quemada, resultat amb el qual també es va arribar al descans. Tampoc va haver-hi variacions durant el tercer quart, amb Espanya mantenint-se molt segura i Anglaterra bolcant-se cada vegada més en atac, fins que en els últims compassos Enrique González va sentenciar l’encontre marcant el 3-0 definitiu.

Països Baixos 5-2 Irlanda

A continuació han sigut Països Baixos i Irlanda els que s’han enfrontat a la recerca del segon bitllet per a la gran final, i tot açò després que en l’anterior partit entre aquestes dues seleccions, els holandesos venceren amb un contundent 7-1. No obstant açò, Irlanda va mostrar una altra cara en aquest nou enfrontament i fins i tot van aconseguir arribar al descans amb avantatge en el marcador després que en cada quart anotaren Michael Darling i Alan Sothern.

Països Baixos va tornar a golejar a Irlanda, però aquesta vegada van haver de remuntar

No obstant açò, la reacció holandesa va arribar just abans del descans en forma de gol per part de Mink Van der Weerden, qui en el tercer quart va ser capaç d’aprofitar dos penal córner per a donar-li la volta al marcador amb dos gols més, fent molt de mal a una Irlanda que encara encaixaria dos tants més per mediació de Terrance Pieters i Jeroen Hertzberger, acabant el duel amb un 5-2 que fa que Països Baixos i Espanya s’enfronten demà a les 12:30 hores en la gran final, mentre que Irlanda i Anglaterra pugnaran pel tercer lloc a partir de les 10:00 hores.