Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI SALA | Coneix els campions de lliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HOQUEI SALA | Coneix els campions de lliga

Va acabar la Lliga d’Hoquei Sala valenciana en les diferents categories, tant femenines com masculines, i finalment s’han imposat el CD Giner dels Rius per partida doble, el CH Carpesa, el Valencia CH 1922 i l’Universitat d’Alacant-Sant Vicent ‘B’. Foto: CD Giner de los Ríos.

Cal remarcar que aquesta competició, de la qual ja vam parlar després de concloure la fase de grups en les dues màximes categories, s’ha dut a terme durant diversos dies diferents des de mitjan desembre fins ahir, i cada participant va disputar dos encontres al dia jugant-se en un total de cinc categories diferents: Sènior femenina, Sènior masculina, Segona femenina, Juvenil femenina i Juvenil masculina.

Sènior femenina

Amb dos grups composts per tres equips, en aquesta categoria primer es va disputar una fase de grups en la qual el CD Giner de los Ríos va fer ple de victòries en el Grup A (12 punts) i en el qual el CH Xaloc ASV va quedar primer del B amb 10 unitats. Després, ja aquest dissabte, es van jugar les semifinals en les quals tots dos es van imposar als seus rivals, guanyant 4-1 a l’Universitat d’Alacant-San Vicente les primeres esmentades i també 4-1 les segones al Honigvögel.

Raquel Mateu, del CD Giner de los Ríos, va marcar 15 gols tant amb el Sènior com amb el Juvenil

Pel que fa a la gran final, el CD Giner de los Ríos va acabar imposant-se en un trepidant enfrontament que va finalitzar amb el resultat de 3-3 i que es va haver de resoldre en la tanda de shoot outs. La tercera plaça va ser per a l’Universitat d’Alacant-San Vicente després de quedar 3-2 i la màxima anotadora de la lliga ha estat Raquel Mateu amb 15 gols, mateixa cifra que va marcar amb el combinat Juvenil.

Sènior masculina

En aquesta categoria els equips que van quedar primers en la fase de grups van ser el CH Carpesa amb 9 punts gràcies a les seves tres victòries, i l’Universitat d’Alacant-San Vicente amb 12 en comptar tots els seus partits per triomfs. Així es va arribar a la cita definitiva del dissabte, en la qual primer, en semifinals, tots dos van tornar a demostrar el seu potencial vencent 6-2 al CH Santomera-Sazaton-Murcia i 6-4 al Honigvögel, respectivament.

El CH Carpesa va provocar la primera derrota de l’Universitat d’Alacant-San Vicente en el moment més oportú

En la final, la igualtat va ser la tònica dominant i el CH Carpesa va aconseguir provocar la primera derrota del seu rival en el moment més oportú, proclamant-se campions de la Primera masculina després de vèncer-los 4-3. Pel que fa a la tercera posició, va ser per al Honigvögel, que va guanyar 3-5, mentre que en aquest cas la pugna pel màxim golejador va estar molt igualada, imposant-se finalment Roberto Bayarri del CH Carpesa, amb 11 dianes.

Segona masculina

L’Universitat d’Alacant-San Vicente ‘B’ es va mostrar molt solvent durant tots els partits disputats per a acabar invicte i aconseguir així el proclamar-se campió de Segona, cedint únicament un empat en els sis xocs jugats, sent el Valencia CH, que curiosament va acabar cuer, l’únic capaç de puntuar enfront d’ells.

L’Universitat d’Alacant-San Vicente ‘B’ només va cedir un empat, i va ser contra el cuer Valencia CH

La segona plaça d’aquesta competició en la qual únicament es va disputar una liguilla, va ser per al CH Xaloc i la tercera per al CH Carpesa Roig, sent els jugadors amb més gols tant un membre de l’últim equip esmentat, Santiago Eloy Jareño, com un del campió, Pablo Mateo, amb 7 gols cadascun.

Juvenil femenina

En el dia d’ahir es va arribar a l’última cita en aquesta categoria amb les espases en tot l’alt, amb el Valencia CH 1922 tenint a les seves mans el proclamar-se campió i amb la segona posició totalment oberta, remarcant el fet que en Juvenil, tant femenina com masculina, també es va disputar una liguilla. El líder va complir vencent a un CH Xaloc que va acabar tercer després que el CD Giner de los Ríos fes doblet en aquesta última jornada.

El Valencia CH 1922 només va perdre l’últim partit, en mans del CD Giner de los Ríos

Cal remarcar que en l’última cita, el CD Giner de los Ríos va ser capaç de vèncer 3-1 a un Valencia CH 1922 que fins a aquest moment ho havia guanyat tot, a més de que la màxima golejadora va acabar sent Raquel Mateu, del propi CD Giner de los Ríos, amb altres 15 dianes diferents a les que va aconseguir amb el combinat Sènior, demostrant el seu gran encert golejador.

Juvenil masculina

Gran jornada final de la liguilla la que es va viure el dissabte, perquè el CH Xaloc arribava a aquesta última doble cita situat en la primera posició, però el CD Giner dels Rius va ser capaç de vèncer-li 2-5 en el duel definitiu per a empatar-li a punts, aconseguint finalment proclamar-se campió gràcies al seu gran encert anotador durant els sis partits disputats.

La diferència de gols a favor i en contra va donar el títol al CD Giner de los Ríos

I és que en l’últim encontre tots dos van vèncer i van acabar empatats a 15 punts, però amb el CD Giner de los Ríos amb millor coeficient golejador. La tercera plaça la va mantenir el CH Carpesa, que en el seu xoc directe va tornar a vèncer al Valencia CH (8-4), mentre que el màxim golejador va ser Borja Soler, del CD Giner de los Ríos, amb 14 tants.

Categorías Hockey
Salir de la versión móvil