Karate
»
»
»
»
»
KARATE | Pepe Carbonell liderarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya Absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

KARATE | Pepe Carbonell liderarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya Absolut

Ja està tot llest perquè el Poliesportiu Europa de Leganés (Madrid) aculli el pròxim cap de setmana, els dies 12 i 13 de gener, la 50a edició del Campionat d’Espanya de Karate Absolut i la 6a edició del Campionat d’Espanya de Parakarate.

Una competició en la qual participarà una nombrosa selecció valenciana, gairebé el mig centenar de karatekes, amb l’objectiu de copar el major nombre de podis possibles. Una expedició que estarà liderada pel subcampió del món de kata per equips: Pepe Carbonell.

En el nacional de karate, els valencians tenen opcions en kata i kumite.

Carbonell serà sense cap dubte una de les grans esperançes de la Comunitat Valenciana, després de collir la plata mundialista el mes de novembre passat en la capital d’Espanya, sent la primera espasa de l’equip autonòmic de kata. Un altre dels conjunts que tenen grans paperetes per a collir medalla és el de kumite.

A nivell individual, Carbonell tractarà d’aconseguir el que ningú ha aconseguit des de fa sis anys: ser campió d’Espanya. I és que Damián Quintero ha tingut el monopoli els últims 6 anys. La seva absència en aquesta cita nacional obre la veda a uns altres per a succeir-li en el tron, entre ells el valencià.

En el de parakarate, la principal esperança serà Carlos Huerta (bronze mundial).

Quant al parakarate, la delegació valenciana aportarà un total de cinc esportistes entre els quals destaquen Jenifer Dolent, Carlos Huerta(bronze mundial) i Francisco Lozano.

Salir de la versión móvil