Karate
»
»
»
»
»
KARATE | El Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de París 2024 s’oblida del karate

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

KARATE | El Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de París 2024 s’oblida del karate

Si hi ha un esport que ens ha enorgullit aquests últims any és el karate. Els espanyols ens han acostumat a pujar pel cap alt alt del podi en els campionats internacionals, sent els seus màxims en els Europeus i Mundials.

Només cal tirar d’hemeroteca per a comptar una a una les medalles que ens han brindat, sent un dels protagonistes el valencià Pepe Carbonell. L’integrant del CD Kazokusport sap el que és proclamar-se campió d’Espanya, d’Europa i del Món.

El karate debuta com a disciplina olímpica a Tòquio 2020.

El karate no serà olímpic a París 2024

Per tot això els Jocs Olímpics són una recompensa a tot aquest treball que porta fent aquests últims anys els espanyols, amb una hegemonia aclaparadora. De fet els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 es presenten de la millor manera possible.

No obstant això, aquesta alegria ha estat entelada per una notícia que ha devastat als seus amants i adeptes. El Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de París 2024 ha decidit que el karate no serà disciplina olímpica.

Decisió totalment contraposada a la qual gaudeixen modalitats com el breakdance, una dansa de carrer que ha estat proposada per a ser inclosa al costat del skateboard, el surf i l’escalada.

En canvi, el Comitè Organitzador de París 2024 li deixa fora.

Comunicat Federació Espanyola Karate

Una “grandíssima garrotada” com ha declarat aquest mateix matí el president de la Federació Espanyola, Antonio Moreno, en un comunicat que ha publicat. “Tristesa, frustració i sobretot, molta impotència, és la que sentim el col·lectiu del karate en aquests moments”, ha continuat Moreno.

“Dolentíssima i molt discutible decisió. Com són capaços de prendre aquestes decisions sense esperar que tinga lloc la nostra estrena com a esport en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020?”, critica durament Moreno.

El president de la RFEK ha assegurat que que “estarem a Tòquio 2020 al més alt nivell” per a demostrar que “som tan dignes com altres disciplines”. “Demostrarem al Comitè Organitzador de París 2024 que s’equivoca”, ha sentenciat.

“Dolentíssima i discutible decisió. Demostrarem que s’equivoca”.

Salir de la versión móvil