Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | La sort evita als pilots valencians en el GP de Assen

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

MOTOCICLISME | La sort evita als pilots valencians en el GP de Assen

Aquest cap de setmana es disputava la setena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Assen. Com anunciem en la prèvia d’aquest GP, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera molt dificil en el Circuit de Assen, va ser bastant accidentada i de la qual els nostres pilots no van eixir molt ben parats.

Durant els primers compassos de carrera, es formava un grup molt gran de fins a 20 pilots al capdavant. Jaume Masiá que eixia molt arrere després d’una mala classificació en el dia d’ahir dissabte, aconseguia avançar bastants places i entrar dins d’aquest grup de pilots. Però un problema mecànic li feia abandonar a set voltes del final perdent tota opció a aconseguir punts.

Molt mala sort per als valencians en el GP de Assen

Aquest cap de setmana es disputava la setena prova del mundial de motociclisme en el circuit de *Assen. Com anunciem en la prèvia d’aquest GP, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto *Team, equip valencià.

Arón Canet, el lider del campionat va estar molt tapat durant aquesta carrera, no es trobava en les places capçaleres on solem estar acostumats a a veure-li. Va finalitzar la carrera en 12º posició. El seu màxim perseguidor, Lorenzo Dalla Porta va acabar segon pel que ha reduït la distància amb el valencià a set punts.

Els pilots de l’Àngel Nieto Team (Albert Arenas i Raúl Fernández) patien dues caigudes que els feien quedar fora de carrera.

Sergio García va ser el segon valencià millor classificat, va acabar en quinzena posició sumant així un punt al seu caseller.

Moto2

Per part seua, Jorge Navarro patia una caiguda a 13 voltes del final en la zona de la chicane que li deixava fora de carrera. Dues voltes mes tard Iker Lecuona s’anava al sòl, però podia tornar a agafar la moto i tenint en compte el gran nombre de caigudes en aquesta carrera, aconseguia una 15º posició, per la qual cosa sumava un punt en el seu caseller final.

Categorías MotociclismoMotor
Salir de la versión móvil