Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | Christian Fuster i Miki Solbes es queden a les portes del quadre final del WPT de Valladolid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

PÀDEL | Christian Fuster i Miki Solbes es queden a les portes del quadre final del WPT de Valladolid

Fins al final van lluitar Miki Solbes i Christian Fuster per a intentar superar la prèvia, encara que en una final a 3 sets, van cedir davant Gerard Company i Rubén Rivera en una partida molt igualada que va poder caure de qualsevol costat, i que finalment va donar l’esquena als de la Comunitat Valenciana. Foto: World Padel Tour.

Després de superar tres rondes en la preprevia, i una en la prèvia, les dues parelles es van plantar en un encontre que definia qui anava al quadre final del WPT de Valladolid i qui es quedava a les portes. Van colpejar primer Company-Rivera, que en un igualadíssim primer set van acabar vencent-lo per 5-7 amb un trencament final que posava als nostres costa amunt.

Si igualat va estar el primer, més el va estar el segon, en el qual després de l’intercanvi de colps es va arribar al tie-break, un tie-break totalment decisiu per a la parella alacantina, que punt a punt va aconseguir prendre un avantatge que els va permetre portar-se el segon per a posar l’1-1 en el marcador.

En el tercer set van arribar els problemes físics, i és que davant la quantitat de partits, molts d’ells resolts al tercer set, les enrampades van començar per a Christian Fuster, que va haver de ser atès, finalment la parella formada per Company i Rivera van trencar el servei per a portar-se el tercer set per 6-4.

Hi haurà un representant valencià al quadre final

A pesar que els alacantins no han aconseguit superar la prèvia, la Comunitat Valenciana tindrà a Josete Rico com a representant en el quadre final del World Padel Tour de Valladolid. El valencià, al costat de Víctor Ruíz, debutarà demà en el segon torn del matí enfront de Germán Tamame i Toni Bueno.

Categorías Pádel
Salir de la versión móvil