Remo
»
»
»
»
»
REM | Benidorm va gaudir de la primera regata de la Lliga Rem de Mar 2018

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

REM | Benidorm va gaudir de la primera regata de la Lliga Rem de Mar 2018

Dissabte passat va arrancar a Benidorm la prestigiosa Lliga Rem de Mar 2018 de banc mòbil, una destacada competició organitzada per la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana (FREMOCV) i que compta amb tres regates. Fotos: Alberto Perea.

70 remers i remeres de nou clubs diferents

En la primera d’elles, van competir equips de categories Cadet, Juvenil, Absolut i Veterà en les modalitats tant femenina com a masculina, participant un total de 70 remers i remeres de nou clubs diferents i tenint com a amfitrió al Club Náutico Benidorm.

Amb un clima idíl·lic, es va poder gaudir d’un gran matí de rem en la costa de la localitat de la Marina en una regata que va tenir una distància de 4.000 metres, competint els cadets en les modalitats Skiff (C1X) i Doble Scull (C2X) i la resta tanta en aquestes com en Quatre Scull amb Timoner (C4X+).

poliremoliga002

El Real Club Náutico Calpe va aconseguir quatre victòries

El gran triumfador va ser el Real Club Náutico Calpe, que es va adjudicar quatre ors, superant els tres collits pel Real Club Náutico Gandia i el Club Náutico Campello. A més, també van celebrar una victòria el Real Club Náutico Torrevieja, el Club Náutico Santa Pola, el Club Náutico Benidorm i el Club Remo Cofradía Pescadores.

Ara caldrà esperar fins al mes de setembre perquè es completi aquesta Lliga, quan El Campello i Calp acullin les altres dues regates en un mes en el qual Torrevieja serà l’amfitriona en el Campionat d’Espanya de Rem de Mar 2018, per la qual cosa ens espera un setembre carregat de bon rem.

Categorías Remo
Salir de la versión móvil