Restauración
»
»
»
»
»
»
El Port de València planteja instal·lar aerogeneradors en el mar

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

El Port de València planteja instal·lar aerogeneradors en el mar

El Port de València s’ha marcat el repte d’autoproveir-se i aconseguir l’autosuficiència energètica, a través d’energies renovables, en 2025. Ha dissenyat un pla que abasta la construcció d’una subestació elèctrica, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la construcció de torres eòliques.

Es remena la possibilitat de situar aerogeneradors en el mar i fins i tot fer un escull artificial

Aurelio Martínez, president de l’Autoritat Portuària de València (APV) ha estat l’encarregat de donar la notícia, ha explicat  ha explicat que aquests aerogeneradors es podrien a una distància de 4 o 5 quilòmetres amb un «petit impacte visual». 

La APV ja va explicar la necessitat d’un pla eòlic per a instal·lar entre cinc i set torrres amb l’objectiu d’aconseguir entre 12 i 16 megavats. Cadascuna costarà al voltant de 1,1 milions d’euros per megavat instal·lat, cada torre costaria prop de 5 milions d’euros.

No obstant això, la subestació elèctrica tindrà una potència d’uns 30 megavats, quan estigui construïda la intenció és fomentar i pactar amb els vaixells que quan entrin al port valencià es connectin a la xarxa elèctrica, i així reduir les emissions.

Fins llavors, no es pot fer aquest pas, ja que la potència actual del port està entre 12 i 13 megavats i un sol creuer ja consumeix 6.

Categorías Restauración
Salir de la versión móvil