Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Els valencians Pablo Ecuaga i Vicente de l’Hoyo, campions de la Supercopa d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

RUGBI | Els valencians Pablo Ecuaga i Vicente de l’Hoyo, campions de la Supercopa d’Espanya

En el matí del diumenge 14 d’octubre, a partir de les 12:00 hores, 4.000 persones es van donar cita en els camps de rugbi Pepe Rojo per assistir a la final de la Supercopa d’Espanya que enfrontava al VRAC Quesos Entrepinares i El Silverstorm El Salvador.

Després d’un final de partit trepidant, El Salvador es va imposar al VRAC per 22-24 llevant-los als ‘formatgers’ un tron en el qual portaven establerts més d’una dècada. Després d’11 anys sense guanyar, el ‘Chami’ ha conquistat la seua sisena Supercopa d’Espanya.

En la gran final van participar quatre jugadors valencians.

Els més afortunats van ser Pablo Ecuaga i Vicente de l’Hoyo, jugadors de l’escaira campiona. Per part, els valencians Àlvar Gimeno i Luis Cantí van defensar els colors de VRAC Quesos Entrepinares.

El derbi val·lisoletà es va decidir en la primera meitat. El Salvador es va anar al descans 15-24 per davant en l’electrònic. Una victòria que va poder truncar-se per l’assaig i transformació que el VRAC va anotar a vuit minuts del final.

La remuntada del vigent campió va ser a punt de perpetrar-se, però El Salvador va saber resistir les últimes envestides.

Fotografia: Federació Espanyola de Rugbi
Categorías Rugby
Salir de la versión móvil