»
»
»
RUGBI | La Vila competeix però no pot amb el líder en El Pantà

Exigent compromís el que li ha ofert al Club Rugbi La Vila en la setena jornada de la Lliga Heineken. En el matí del diumenge 4 de novembre, a partir de les 12:00 hores, els alacantins rebien en el Camp del Pantà al capdavanter, al Sanitas Alcobendas. Fotografia: CR La Vila.

Duel de titanes en el qual van protagonitzar en un partit en el qual tots dos conjunts van tenir moments molt destacats i en el qual no van cometre errors greus. El nostre únic representant en l’elit va emprendre guanyant una trobada que finalment es va portar l’esquadra madrilenya per 12-21.

En el minut 11 un assaig de Matías Jara avançava als locals en el marcador deslligant l’eufòria en la graderia (5-0).

Els vileros creien en les seues oportunitats, en què era possible tombar al capdavanter davant la seua afició. No obstant això l’alegria va durar poc. En el minut 17 Lucas Guillaume posaria les taules en el marcador (5-5) mitjançant un assaig, que es va incrementar fins al 5-7 amb la transformació de Bradley Dean.

Transcorrien els minuts sense que l’electrònic es moguera gens ni mica. Encara que el Sanitas Alcobendas havia aconseguit remuntar, la diferència era irrisoria. La Vila ho intentava, una vegada i una altra, però en el minut 43 Daniel Marron assajava per continuar posant terra pel mig (5-12).

Bradley Dean tornava a transformar i posava el 5-14 en el marcador per anar-nos al descans.

Gens més reprendre’s el partit, el Sanitas Alcobendas tornava a rubricar que la remuntada era cada vegada més un fet. John Robert Semple assajava i posava el 5-19. Els vileros havien començat freds la segona meitat, la qual cosa aprofitava el conjunt madrileny.

Un minut després, Bradley Dean tornava a aparèixer en escena per transformar i posar la màxima de 5-21. El partit semblava vist per a sentència, però encara faltava el arreón final del Club Rugbi La Vila per aproximar-se en l’electrònic.

En els últims minuts, l’assaig d’Ignacio Cain i la transformació de Matías Jara donava ales a l’afició (12-21).

No obstant això, la reacció local va ser insuficient per ser tardana. Així i tot, gran partit el viscut aquest diumenge en el Camp del Pantà. Amb aquest resultat i la resta dels militants de la Divisió d’Honor, el Club Rugbi La Vila és en aquests moments desè en la classificació amb 12 punts.

La propera jornada, els alacantins viatgen al camp del setè classificat: el Aldro Energia Independent Rugbi Club. Un xoc que es pressuposa complicat però en el qual els valencians hauran de donar el millor de si mateixos, tenint en compte l’estreta que està la taula en els últims llocs.