Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | Èxit sense precedents per al pàdel de Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

PÀDEL | Èxit sense precedents per al pàdel de Castelló

L’equip femení del club de pàdel de Castelló Más q pàdel ha aconseguit l’ascens a la primera divisió, convertint-se així en un dels huit millors equips d’Espanya.

Cáceres ha sigut mut testimoni d’esta fita història per al pàdel valencià perquè l’equip de Castelló acudia sense més estimuls que disputar la competició, competir i demostrar que sense grans fitxatxes, sense jugadores de gran renom mundial, però amb garra, il.lusió i bona dosi de carácter, pota conseguir-se un èxit sense precedents. Immensa alegría per a este grup d’amigues.

L’ascens a primera divisió s’ha produït contra tot pronòstic

Ho demostraren a la eliminatoria de quarts de final on superaren la tanca del descens i superaren, contra tot pronòstic, en les semifinals el primer cap de sèrie, el primer cap de sèrie del torneig, La Capellanía de Màlaga, abastant així l’accés a la final i l’ascens de categoría.

Per tant, la Comunitat Valenciana hi comptarà amb dos equips femenins en primera divisió: el pádel Ribarroja i el Más q pádel de Castelló.

Noemí Ollero, Estela Francés, Andrea Medina, Iris Donate, Patricia Millares, Sofia Cervera, Marta Campo, Clara Martínez, Lledó Ramos, Laura Ortega y la capitana Susana Roca son els artifexs de la victòria.

El 25% del pàdel d’èlit és de la Comunitat Valenciana

Recordem que en categoría masculina, la Comunitat Valenciana també compta amb 2 dels 8 equips de primera divisió: el padel mixto de Xeresa, que fa poques dates va proclamarse subcamió d’Espanya a La Nucía i el Padel Point. Per tanto, hi hauràn dos equips masculins i també dos femenins, per primera volta en la història, en la màxima categoría del pàdel valencià.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil