Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Jornada històrica a Benidorm

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

PILOTA VALENCIANA | Jornada històrica a Benidorm

La ciutat esportiva Foietes va ser escenari de la segona trobada basc-valenciana de pilota. Al llarg de la jornada s’han produït enfrontaments en les diferents modalitats de la Confederació Internacional de Jeu de Balle.

La primera de les modalitats que han disputat els jugadors de Vicent Molines ha sigut “joc internacional”. Finalment han guanyat els valencians 6 a 4 jocs. Per part dels valencians han debutat en esta trobada a terres alacantines Satxa Kruitoff, Seve Martínez, Lluís de la Vega, Julio Palau, Marc Giner, Vicent Cardona i el benidormí José Luis Calvo.

pilota dins ok

La segona de les partides celebrades ha tingut a les jugadores basques i valencianes com a protagonistes. Per part de la Comunitat Valenciana han jugat Mónica Moya i Mar Giménez. El primer set l’han guanyat Mónica i Mar 15/8 i el segon també per 15/3. Totes les partides han sigut renyides i disputades, i s’ha vist clarament l’evolució del nivell de joc d’Euskadi, una selecció jove i molt ilusionada però amb poc experiència.

Gran ambient per a la partida de llargues junt a la platja

La vesprada ha tingut el plat fort amb la partida de llargues al carrer Bilbao de Benidorm. L’ambient molt bo, ple d’aficionats i espectadors ocasionals que han gaudit de llargues junt a la platja. Un moment molt especial el viscut, ja que des de la diputa del Mundial de pilota a mà en l’any 2000, el carrer Bilbao no acollia una partida de pilota. L’ocasió ho mereixia. Per part de la selecció valenciana ha jugat Marc Giner, Satxa Kruitoff, Vicent Cardona, Lluís de la Vega, Julio Palau i José Luis Calvo. La partida ha donat un resultat de 6 a 4 per als valencians, després d’un encontre disputat de tú a tú.

 

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil