»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Els «taronja games» plenaràn la platja de la Malva-rosa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

POLIESPORTIU | Els «taronja games» plenaràn la platja de la Malva-rosa

Entre el 30 de juny i el 2 de juliol la platja de la Malva-rosa de València s’omplirà amb els «jocs esportius del valors». Així ho bateja Fran Martínez, el director d’esta iniciativa que compleix la segona edició.

S’introdueixen alguns canvis respecte a la edició de 2016 perquè s’agrupen les 3 seus del curs passat i es redueix l’activitat a quatre modalitats esportives: futbol-platja, una travesía de natació, bàsquet 3×3 i workout.

ok interior 1

Tot dins de l’anomenat «taronja festival», que des de la organització ho bategen com «una barra lliure d’activitats esportives, un aparador esportiu on poder ajudar a tots aquells que tenen diferents habilitats. Potenciarles amb modalitats esportives tan poc habituals com el futbol-flag (una mena de futbol americà) o el colp-bol (joc col.lectiu que es juga amb la mà i a un toc)«. Esports de platja al costat d’un escenari amb activitats de ball. Totes elles diurnes, segons els confirma la campionisima de taekwondo Karina Reis, organitzadora de l’event.

Més de 10.000 metres quadrats, amb esport adaptat per a deficients visuals, per a cadira de rodes i per a tots aquells que vullguen participar-hi.

Una gran iniciativa on es barrejen la competició, l’entrenament i el joc col.lectiu que de segur ompliran la platja valenciana al llarg de tot el cap de setmana. Per a més informació www.taronjagames.com

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil