Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El CB Onda celebra el seu 25 aniversari

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | El CB Onda celebra el seu 25 aniversari

Tant a la vesant interna com des de fòra, els reconeixements per tants anys de dedicació al mon de la cistella, no paren d’arribar al Club Bàsquet Onda.

Des del exterior, el conjunt castellonenc va rebre el Premi especial de la VIII gal.la de l’esport d’onda amb motiu del seu vint-i-cinqué aniversari. El primer president i fundador del club, Antonio López, i l’actual president, Alejandro Piquer, acompanyats pels directius del club estigueren presents a la gal.la.

També vullgué afegir-se a la felicitació la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana amb la presència del delegat a Castelló, Raül Blanco.

El CB Onda, amb motiu d’este 25 aniversari, va decidir retre homenatge als seus inicis canviant el color de la segona equipació del primer equip per a jugar de verd, color que va utilitzar-se als primers anys de vida del club.

De forma interna, el mateix club va organitzar un sopar de gal.la al que hi sigueren convidats directius, jugadors i entrenadors que ha plenat de bàsquet estos 25 anys del CB Onda.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil