Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Sagunt acull el clàssic torneig d’estiu infantil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | Sagunt acull el clàssic torneig d’estiu infantil

El pavelló José María Veral de Sagunt ha acollit el tradicional torneig d’estiu que reuneix els combinats de Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana, en categoria infantil.

En paral.lel, amb estes mateixes sel.lecions com a protagonistes, el torneig cadet es disputava a la localitat aragonesa de Sabiñánigo i el de minibàsquet a Sant Jaume d’Enveja (Catalunya).

Tots els jugadors ha mostrat un gran talent en estos events que s’han confirmat com a una gran oportunitat per a conèixer d’aprop les jovens generaciones que l’any vinent participaràn al Campionat d’Espanya de sel.leccions autonòmiques. Per a la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana, els torneigos infantil i cadent d’endinsen al programa de tecnificació 2017/18, convertint-se a la primera cita oficial després de les jornades de detecció.

Al torneig de minibàsquet ha participat una sel.lecció dels millor jugadors del campus de tecnificació cel.lebrat recentment, convertint-se així en una immillorable oportunitat de vore estos jovens talents competir.

Per al torneig han col.laborat l’ajuntament de Sagunt i el Club Bàsquet Puerto Sagunto.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil