»
»
»
»
»
NATACIÓ | Es retira la millor nadadora valenciana de tots els temps

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

NATACIÓ | Es retira la millor nadadora valenciana de tots els temps

Merche Peris es retira després d’anys de grans victòries i una exitosa carrera professional. La nadadora tenia pensat fer-ho després del Campionat d’Espanya a Terrassa, però una lesió ha deixat a la de Paiporta sense l’oportunitat de retirar-se com millor feia, guanyant.

La que es proclamara campiona d’Europa dels 50 esquena a l’any 2012 (la seva victòria més prestigiosa) ha admitit no poder moure’s amb naturalitat degut a una lesió, precisament a l’esquena, que no li ha permés recuperar-se a temps per als campionats.

A banda de l’or a l’Europeu de Debrecen 2012, la valenciana compta amb un bronce als Mundials de Piscina Curta de Dubai 2010 i altre bronce als Europeus de Budapest, del mateix any 2010. Ambdúes medalles foren de bronce en modalitat de 50 metres esquena i completen el palmarés internacional de la de Paiporta.

La nadadora valenciana ha admés que la seva retirada es deu a motius personals, ja que “encara em trove en l’èlit de la natació com demostren els meus darrers resultats” i als seus 32 anys ha decidit deixar de competir professionalment.

 

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil