»
»
»
ATLETISME | Medalla de bronze amb sabor alacantí

L’atleta de Sudán, però nacionalitzat qatarí Abdalelah Haroun, va donar la sorpresa a la final dels 400 metres llisos i va aconseguir la tercera posició, que li otorga una medalla de bronze que té un sabor alacantí. Foto: IAAF.

Llorenç Solbes, alacantí de naixement, és l’actual entrenador d’esta jove promesa de l’atletisme des del passat gener quan Haroun va marxar del seu anterior grup d’entrenament degut a les polèmiques del dopatge que rodejava al seu antic entrenador Jama Aden.

Des de la seva arribada a Alacant, el jove qatarí d’adopció, s’ha fet un nom als 400 metres, on aquest any, a pesar d’haver participat sols en 4 curses, 3 d’elles al Mundial de Londres, s’ha consagrat com el tercer millor corredor del planeta de la modalitat, a pesar d’un accident de cotxe que a penes li ha permés entrenar.

No es el primer atleta de gran nivell que passa per les mans de Llorenç Solbes, antic corredor, però que va sofrir un accident esquiant que el manté en cadira de rodes, ja que altre atleta valencià com Dani Andújar ha participat al Mundial corrents la prova dels 800 o el cas del subcampió olímpic Nijel Amos, que mesos abans de participar en Rio formava part del planter d’aquest preparador físic i entrenador alacantí.