»
»
»
»
»
VELA | Recta final per a l’inici de la Volvo Ocean Race

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VELA | Recta final per a l’inici de la Volvo Ocean Race

La ciutat d’Alacant ja està preparada per a l’inici, el proper 22 d’octubre de la Volvo Ocean Race, una de les curses de vela més importants a nivell mundial. Foto: Volvo Ocean Race.

La cursa, antigament denominada Volta al Mon a Vela, aportarà un gran impacte econòmic a la ciutat d’Alacant, uns 60 millons segons s’estima a les informacions oficials, en unes setmanes de molt de moviment des que el dia 11 d’octubre s’inaugurà el Race Village de la Volvo.

Els vaixells començaren a aplegar al port alacantí el passat 12, per anar acomodant-se a les aigües que donaran sortida a la gran cursa, i l’afluència de gent que cada hora visita la zona Volvo es d’unes 5000 persones, una autèntica barbaritat que fa veure com la ciutat viu aquests dies previs a la competició.

També el sector hoteler ha sortit guanyant aquesta edició, ja que l’ocupació respecte a la passada ha aumentat un total de 6 punts. Ja està tot llest per a que el proper dia 22 els jutges donen la sortida als vaixells i el major espectacle de vela del mon estiga oficialment en marxa.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil