»
»
»
»
»
BÀSQUET | Ponències de gran prestigi per a la formació continua dels entrenadors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | Ponències de gran prestigi per a la formació continua dels entrenadors

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana ha preparat per als propers mesos noves activitats del plà de formació continua per a entrenadors.

Mauricio Cremonini, un dels tècnics més prestigiosos de formació del mon obrirà esta sèrie de clinics a L’Alqueria del bàsquet. Este entrenador italià és responsable de l’àrea de minibasquet de la federació transalpina i és expert a la realització de projectes d’educació esportiva en primària i autor de llibres i guies tècniques sobre el bàsquet dels menuts. Té previst impartir dos clinics el 7 de desembre amb el titols «cóm i què entrenar en minibàsquet, metodologia d’entrenament» i «com adaptar esta metodologia al canvi a cistella gran, adaptacions metodològiques». Estes dos lliçons magistrals compten amb la col·laboració de València bàsquet, club que participa activament a l’organització d’este event.

A Crevillent, el 19 de desembre està previst que Juanvi Abad, director esportiu i entrenador del BF San Blas d’Alacant parle al voltant de «l’atac contra zona des d’una perspectiva comprensiva». Ja per al 29, a Burriana, el seleccionador valencià cadet masculi i tècnic del Power Electrònics Paterna de Lliga EBA, Óscar Retortilli, serà el ponent. Finalment, Adrián Silla, seleccionador valencià aleví masculi i doctor en Ciències de l’activitat física serà el protagonista de la xerrada a Moixent.

L’asistència a estes activitats comptarà amb hores de pràctiques per als alumnes dels cursos d’entrenador que organitza la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana.

 

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil