»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Piles, Xeraco i La Llosa de Ranes seràn seus de l’individual sub18 de raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

PILOTA VALENCIANA | Piles, Xeraco i La Llosa de Ranes seràn seus de l’individual sub18 de raspall

Algunes de les millors promeses cerquen el títol individual de la categoria juvenil de la modalitat de raspall.

Aquesta temporada la competició individual de raspall sub-18, l’estan disputant 20 jugadors de les comarques amb major tradició de la modalitat. El XII campionat individual sub-18 de raspall, es jugara en les seus de les escoles de tecnificació de Piles, Xeraco i La Llosa de Ranes, jugant-se 20 partides entre els millors 20 jugadors preseleccionats pels tècnics de perfeccionament.

Els esportistes que disputen esta competició son: Aarón Sanjuán del CPV Genovés; Ángel Ruiz del CPV Xàbia; David Martí del CPV Xeraco; Guillem Bolo del CPV Oliva; Iván Esparza del CPV Ontinyent; Joan Mena del CPV Oliva; Jonathan Suarez del CPV i Jordi Naturil del CPV La Vall; José Planta del CPV Xeraco; Julio Carbonell del CPV La Vall; Marcos Nadal del CPV Genovés; Nicolás Argente del CPV Bicorp; Nicolás Garrido del CPV Muro d’Alcoi; Rafael Pla, Raimon Suarez i Ramón Domenech del CPV La Vall; Saúl Llorca del CPV Muro d’Alcoi; Sergi de la Torre del CPV Piles; Sergio Sanchisdel CPV Bicorp; Vicent Sendra CPV Xeraco.

La temporada passada el campió va ser Rafa d’Alzira, jugador format en l’escola d´Alcàntera-Càrcer, després de guanyar en la final a Aarón Sanjuán de Lloc Nou.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil