»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Ja es coneixen els jugadors de la Selecció Espanyola que jugaran a La Nucía i Crevillent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | Ja es coneixen els jugadors de la Selecció Espanyola que jugaran a La Nucía i Crevillent

Com ja vam informar, la Selecció Espanyola de Futbol Sala disputarà dos amistosos a les ciutats alacantines de La Nucía (en la foto el pavelló on es disputarà un encontre) i Crevillent, i avui ha ixit la llista definitiva dels jugadors convocats. Foto: La Nucía.

José Venancio López ha publicat aquesta mateixa vesprada els convocats per als encontres amistosos davant la Selecció de Bèlgica els propers 4 i 6 de desembre, que serviran per iniciar els encontres  preparatoris per a l’Eurocopa d’Eslovènia que comença a finals del proper gener i on Espanya parteix com a actual campiona.

Els jugadors que estaran concentrats des del dia 3 de desembre fins al mateix 6 son els porters Juanjo (FC Barcelona) i Jesús Herrero (Inter Movistar); els tanques Marc Tolrà (FC Barcelona) i David García (Aspil Ribera Navarra); els ales Bebe (Inter Movistar), Pola (Inter Movistar), Miguelín (El Pozo Murcia), Joselito (FC Barcelona), Dani Saldise (CA Osasuna Magna) i Andresito (El Pozo Murcia); i els ala-pívots i pívots Raúl Campos (Benfica Portugal), Álex (El Pozo Murcia), Rafa Usín (CA Osasuna Magna) i Solano (Inter Movistar).

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil