»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | La Selecció Valenciana Juvenil eliminada del Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | La Selecció Valenciana Juvenil eliminada del Campionat d’Espanya

La Selecció Valenciana Sub-19 ha quedat eliminada del Campionat d’Espanya per Seleccions autonòmiques a pesar de quedar segona de grup i caure, tant sols, contra la vigent campiona, la Selecció de Catalunya. Foto: FFCV.

Després d’un debut amb una difícil victoria a la primera jornada davant la Selecció de les Illes Balears, l’equip entrenat per Francisco J. Aguilar es llevaren de sobre qualsevol tipus de dubte amb la victoria davant la Selecció amfitriona, el País Vasc, per 8 gols a 1, i afrontaven la tercera jornada amb les opcions de classificació intactes.

El tercer dia de competició deixava el partit estrella de la Primera Ronda, la Selecció Valenciana, una de les mes potents, davant l’actual campiona d’Espanya i candidata ferma a tornar a alçar el trofeu. L’encontre ja desde un inici es va veure que anava a ser complicat, mes encara quan començaren a arrivar els gols dels catalans que deixaren un resultat final de 7 gols a 1 i la classificació virtual per a ells.

La darrera jornada tot seguí les pautes, la Selecció Valenciana guanyà a Extremadura, però Catalunya també aconseguí la victòria pel que firmà per triomf cada encontre jugat i deixà als valencians en segona posició del grup i eliminats del torneig.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil