»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Cara i creu per als equips valencians de superlliga masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VOLEIBOL | Cara i creu per als equips valencians de superlliga masculina

Jornada quinze de la superlliga masculina de voleibol i gran victòria per a l’UBE L’Illa-Grau a Vecindario per un set a tres mentre que el Mediterráneo caia com a local pel mateix marcador front el  Ushuaïa Ibiza Voley.

L’Illa Grau va aconseguir una victòria vital per a aconseguir la permanència. L’equip d’Enric Bescós s’allunya quatre punt de la zona del descens remuntant un primer set on es van vore sorpresos per l’equip canari, més encertat que aprofitable la feblessa dels castellonencs. El parcial de 25/17 ho diu tot. Però, L’Illa va entonar-se i amb punts molt treballats i liderats en atac per un encertat Iván Fernández, ha empatat el partit (18/25).

La constància al joc i aprofitar les oportunitats han sigut les claus per a que l’equip de Castelló s’anotara també l’ajustat tercer set (22/25) i després d’un dur treball a la quarta mànega, esclatar d’alegria en tancar el partit (20/25).

Tot el contrari li va ocòrrer al Mediterráneo de Castelló. Amb Santi López, fa dues setmanes a la canxa com a jugador, i dissabte passat a la llotja com a president del club, va guanyar el primer set per 25/22 per a perdre de forma consecutiva la resta on xicotets detalls han fet que es plasmara la superioritat de l’equip d’Eivissa. 23-25/21-25/24-26 han sigut els parcials del altres tres sets que han tingut color visitant.

La propera jornada L’Illa Grau rebrà a la ciutat esportiva el lider de la superlliga masculina, l’Urbia Volei de Palma de Mallorca mentre que el Mediterráneo te que jugar un partit clau per a la permanència com a visitant davant el Textil Santanderina, l’equip que marca la ratlla del descens i que te tres punts més que els castellonencs.

 

 

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil