»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Victòria de L’Illa Grau per a eixir del descens on cau el Mediterràneo a la jornada previa al derbi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VOLEIBOL | Victòria de L’Illa Grau per a eixir del descens on cau el Mediterràneo a la jornada previa al derbi

Important jornada per als equips valencians de superlliga masculina. Mentre L’Illa Grau, amb algun esglai, va superar el cuer, Tarragona 2018, i ix del descens, el Mediterràneo va perdre a Melilla i torna a ser penultim.

Partit clau es que es disputava al pabelló de la ciutat esportiva entre L’Illa Grau i l’equip català de Sant Pere i Sant Pau, cuer de la categoria, sense cap victòria al seu caseller. De fet jugaven penultim i ultim , això si, separats per setze punts a la classificació. Molta tensió a la canxa i un inici immillorable per als castellonencs que colocaren el marcador en 4-0 només iniciar-se l’encontre. Un temps mort de l’equip tarraconí va fer que millorara fins el punt de dominar, quasi a plaer, la resta de set. 22-25 va ser el parcial i l’angoixa va fer-se patent a la graderia. El segon set anava a ser clau, i amb un gran Iván Fernández, encara que despres va mostrar-se molt irregular, va guanyar-lo per 25-21. Les forces igualades però el factor sorpresa ja havia desaparagut. Domini al tercer set (25-23) i control total a l’ultim (25-14). Valuosa victòria que fa que L’Illa Grau supere, d’una tacada, a tres equips i s’allunye tres punts del descens.

Esta plaça l’ocupa ara el Mediterráneo, que va caure a Melilla en un partit que va decidir-se per xicotets detalls. Dos equips parelles i una victòria que s’escapa despres d’aconseguir la primera mànega per 21 a 25 i caure a la segona per un ajustadissim  28 a 26. Els altres dos sets també sigueren per a l’equip melillenc per 25-20 i 25-23.

I tit açò abans de l’aturada a la competició per la disputa de la fase final de la Copa del Rei. La lliga tornarà el primer cap de setmana de març amb el derbi del voleibol de Castelló. Al pabelló Pablo Herrera jugaràn Mediterraneo i L’Illa Grau un partit clau per a la permanència.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil