»
»
»
»
TENNIS | Lucía Cortez i Ernesto Turégano campions Junior de la Comunitat Valenciana

Aquest darrer cap de setmana va finalitzar el Campionat de la Comunitat Valenciana Junior de Tennis, que es va celebrar al llarg de la setmana passada al Club de Tennis Vila-Real, un torneig marcat per les plutjes, però que va finalitzar amb les dates establides.

A categoria femenina, Lucía Cortez donà la gran sorpresa al imposar-se en la final a la cap de serie número 1, Lucía Marzal per un resultat de 6/3 6/1. Abans la tennista alacantina va haver d’imposar-se en semifinals a Irene Garcerán per 6/3 6/4 i a Gabriela Martínez als quarts de final per 6/1 1/1 i retirada.

A categoria masculina Ernesto Turégano va derrotar en la final a Javier Llinares, qui va donar la sorpresa eliminant al gran candidat al trionf, Carlos López Montagud. El resultat de la final va caure cap al del Club de Tennis El Collao per un contundent 6/0 6/1. Abans d’emportar-se el títol va haver de superar a Carles Antón per 6/1 6/4 i a Juan Carlos García 6/2 6/2.

En la categoria de dobles, els vencedors van ser Jordi Dasí i Daniel Torres en masculí, i María Navarro i Laura Morera al femení.