»
»
»
RUGBI | Un colp de castic amb el temps complit tomba al Rugbi La Vila

Interessant encontre el disputat al Pantano de Villajoyosa on van començar millor els visitants, però els alacantins amb una gran segona meitat van aconseguir pegar-li la volta a un encontre que es va acabar decidint amb un colp de castic amb el temps complit. Foto: Rugby La Vila.

L’inici va ser molt igualat, amb dos equips frenant a la perfecció els atacs rivals amb uns placatges alts i efectius que impedien als atacs apropar-se a la línia d’anotació. La primera vegada que algun equip va trencar la defensa del rival va ser al minut 20 quan els madrilenys van aconseguir el primer assaig, però van errar en la patada. Abans d’arribar al descans, quan tant sols restaven 2 minuts, de nou els visitants van aconseguir un nou assaig, però en aquesta ocasió si que van anotar el llançament pel que van deixar el resultat amb un 0-12. Ja passats els primers 40 minuts, una bona conducció dels alacantins els va dur a aconseguir anotar un llançament de 3 punts i deixar el marcador al descans en un 3-12.

Una vegada començada la segona meitat el Rugbi La Vila va fer un gran inici i als 12 minuts va aconseguir un assaig mitjançant Damián Jurado, i a banda Matías Jara va anotar la patada per apropar als alacantins a tant sols 2 punts (10-12). Tant sols 8 minuts després el Alcobendas no va desaprofitar un colp de castic per tornar a posar distància entre els 2 equips col·locant el 10-15. A partir d’aquest moment l’encontre va embogir, i els dos equips es mostraven mes perillosos. Matías Jara amb un assaig més transformació, va posar als alacantins per davant al marcador per primera vegada en tot l’encontre amb el 17-15. A falta de 8 minuts per a la conclusió, els madrilenys van tornar a posar-se per davant aprofitant un colp de castic. Al minut 38 Matías Jara tornaria a transformar una patada per posar el 20-18 a falta de poc més d’1 minut, pel que als visitants els quedava un atac, i amb el temps complit mitjançant un colp de castic van véncer l’encontre pel 20-21 final.