»
»
»
FUTBOL SALA | Els valencians de la Segona Divisió aconsegueixen dos empats

Jornada amb molts empats a la Segona Divisió Nacional de Futbol Sala, un total de 4, i els dos conjunts valencians col·laboraren empatant els seus dos encontres. Foto: Bisontes Castellón.

Bisontes Castellón 2-2 Córdoba Futsal

Encontre molt vibrant entre el Bisontes Castellón i el Córdoba Futsal, on els locales meresqueren més, però una gran actuació del porter visitant Agus no permeté als castellonencs emportar-se els 3 punts. L’encontre arrancà amb ocasions per als dos equips, però especialment clares les dels de la Comunitat, que a les botes de Pipi, Diego i Tití tingueren el primer, però unes vegades la mala sort i altres el porter impediren que s’avançaren al marcador. Qui si ho va fer van ser els visitants, mitjançant Cristóbal, que va recuperar una pilota al centre del camp i després d’una paret va superar Falcón. Al minut 15 igualarien els locals amb un gran gol de Diego que entrà per tot l’escaire.

A la segona meitat l’encontre seguí les mateixes pautes, a pesar que a l’inici va ser una mica brusc degut a les faltes i l’expulsió d’un jugador visitant a la banqueta, aquesta situació d’inquietut l’aprofitaren els andalusos per tornar-se a avançar al marcador amb una gran vaselina de Jesús Rodríguez que sorprengué a Falcón. Els 10 minuts posteriors foren clars per als castellonencs, que les tingueren de tots els colors per igualar l’encontre, però tornà a aparèixer la figura de Agus per parar tots i cadascún dels aproximaments del Bisontes, fins que al minut 38 Tití marcà el gol que va fer embogir el Ciutat de Castelló. A falta de 13 segons, i després de que Gordillo estavellara una pilota al pal, David tingué un doble penal per guanyar l’encontre, però la pilota sortí roçant el pal.

Elche CF Sala 6-6 Real Betis Futsal

Espectacular l’encontre viscut al Esperanza Lag d’Elx, en un conjunt ilicità que tingué dos cares totalment distintes, i foren capaços de remuntar un 0-5 al descans per acabar cedint 2 punts a falta d’un minut. Desde ben prompte els visitants donaren un pas avant i s’avançarien al minut 4 amb un potent llançament de Raúl Gómez que entrà per l’escaire. La jugada es repetiria al minut 10 quan de nou Raúl Gómez anotaria el 0-2. Menys d’un minut després, Negro marcaria el tercer per als andalusos. Tant sols 2 minuts després Rubén Cornejo marcaria el 0-4, al que seguiria el hat-trick de Raúl Gómez des del doble penal. Els visitants acabaven de firmar un dels 15 minuts més espectaculars de la temporada.

A la represa, des de l’inici ja es veié que les coses anaven a ser distintes, i quan tant sols es duien 3 minuts jugats, Raúl Cantó aprofità una gran jugada de Carde per empentar l’1 a 5. Quan ja es duien 10 minuts de la represa, i quan l’encontre semblava ja sentenciat, arribà la locura absoluta al Esperanza Lag. Primer al minut 30 quan Rubi va connectar un potent llançament per a fer el segon. Un minut després l’Elx estavellaria un llançament de Carde al pal. Una vegada vist el ventaval ilicità, el Betis tractà de dormir l’encontre amb un porter-jugador, cosa que aprofità el porter Rafa per recuperar un baló i marcar el 3-5. Al minut 34 Raúl provà fortuna amb un llançament potent que trovà l’errada del porter visitant i anotà el 4-5, al que seguiria pocs segons després el gol de Rubi per empatar l’encontre i conseguir embogir el Esperanza Lag. Després d’un nou llançament de Carde al pal, i quan tant sols quedaven 2 minuts per al final, Raúl Cantó es tragué del barret un llançament molt potent des d’un lateral per aconseguir el 6-5. Llavors el Betis va traure el seu caràcter per igualar l’encontre amb un gol d’Aarón a falta de poc més d’un minut.