»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El Xàtiva acoseguit un històric doblet a l’autonòmic junior

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VOLEIBOL | El Xàtiva acoseguit un històric doblet a l’autonòmic junior

El Club voleibol Xàtiva ha aconseguit els titols tant masculí com femení al Campionat junior de la Comunitat Valenciana.

El torneig disputat tant a la seu de Xàtiva com a Elx van accedir els quatre millors equips tant masculins com femenins en categoria junior, del nostre territori i a més del titol s’han guanyat el dret de participar als campionats d’Espanya que es disputaran a Las Palmas de Gran Canària, per al conjunt femení, i a Lorca (Múrcia) per al masculí.

La fase final masculina, celebrada a Xàtiva, va vore con el conjunt amfitrió superava  el CV Elx per tres sets a zero, l’Illa Grau també sense cedir cap set i també superava el Playas de Benidorm per a proclamarse campió. L’equip entrenat per Arturo Bellver i Borja Reyes van disputar una fase perfecta.

Pel que fa a la categoria femenina, disputada a Elx, el conjunt de La Costera va tindre que superar per dos sets a tres a les amfitriones per a després superar per tres a zero l’Hamburgueserix Ilicitano Carrus i també guanyar al Playas de Benidorm a l’ultim partit, també a la cinquena i definitiva mànga per a alçar el titol de campiones.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil