»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Josep García Montaña gran dominador del Enduro de la Pobla Tornesa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

MOTOCICLISME | Josep García Montaña gran dominador del Enduro de la Pobla Tornesa

Gran matí de motociclisme el que s’ha viscut a la Pobla Tornesa, on el català Josep García Montaña ha dominat amb contundència tots els cronos i els trams de la prova, proclamant-se campió de la II prova del Campionat de la Real Federació Espanyola de Motor. Foto: Imatge d’arxiu de la RFEM amb Josep García al centre.

El jove de Súria ha aconseguit uns registres quasi impecables tant al crono 1 com al 2 del Scratch, dominant tots els trams superant per més de 10 segons a Johnny Aubert al crono 1 i més de 5 segons a Jaume Betriu al 2. Precisament els dos pilots han estat els millors de la categoria Enduro 3 i Enduro 2 respectivament.

La prova, que forma part del circuit puntuable per al Campionat d’Espanya, es la cinquena vegada que es celebra a la Pobla Tornesa, que es consolida així com una de les millors proves puntuables a nivell nacional.

La jornada ha estat marcada per l’inestabilitat atmosfèrica, que ha provocat que no estiguera tant poblada a la graderia com anys anterior, així i tot el manteniment i el desenvolupament de la prova han estat impecables en tot moment.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil