»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Demà comença el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VOLEIBOL | Demà comença el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques

Valladolid és la seu del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de voleibol que es disputa des de demà fins el 15 d’Abril, amb presència dels equips de la Comunitat Valenciana.

La Federació de voleibol de la Comunitat Valenciana ha programat un conjunt d’activitats de preparació com el torneig «Spring Trophy» a Madrid i una concentració preparatòria al centre d’alt rendiment de Cheste. Fins a 59 equips participaran a esta important competició i ja es coneix la composició dels grups despres del sorteig realitzat a la seu de la Federació espanyola.

En categoria infantil masculina hi ha quatre grups on es reparteixen les 14 seleccions participants. Al grup B estaran Andalusia, Galícia i la Comunitat Valenciana. L’infantil femení, amb 15 inscrits vorà a la selecció valenciana al grup A junt a Astúries i Castella-La Manxa. També 15 equips inscrits a la cadet femenina on la Comunitat Valenciana també jugara al grup A amb les Illes Balears i Astúries.

Cal destacar la presència de set membres del Club Voleibol Xàtiva despres de l’històric doblet aconseguit pels seus equips al passat campionat autonòmic.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil