Televisión
»
»
»
»
»
»
Totes les estrenes que té preparades Movistar+ per a juliol 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Totes les estrenes que té preparades Movistar+ per a juliol 

Ja hem conegut les estrenes Netflix juliol 2019 i ara és el torn de la televisió de Telefónica. En aquest cas, us portem tots els detalls de les estrenes de Movistar al juliol 2019 que inclouen noves sèries i pel·lícules com l’estrena exclusiva de la temporada final d’Orange is The NewBlack.

Al juliol 2019 arribarà a Movistar la sèrie La veu més alta (The Loudest Voice) s’estrenarà la matinada del 30 de juny a l’1 de juliol en Movistar Sèries dial 11; i el final de temporada d’una de les sèries més famoses, Orange is the new black, disponible el 27 de juliol.

El dia 1 podrem veure la temporada 4 d’Animal Kingdom, en Movistar Sèries

Quant a pel·lícules, Movistar+ ofereix una gran quantitat de pel·lícules d’estrena, entre els més destacats tenim: Superlópez arriba el divendres 19 a les 22:00h en Movistar Estrenes, Malsons 2: Nit d’Halloween, el divendres 5 a les 22:00h.

A més d’aquestes estrenes, arriben més llargmetratges com: Vídues, La societat literària i el pastís de pell de patata, El retorn de Ben, El veredicte, la llei del menor, El bosc maleït, TheGuilty i Entre dues aigües, entre altres.

Categorías Televisión
Salir de la versión móvil