»
»
»
»
»
»
VIDEO TENNIS | Gran gal·la de lliurament de trofeus 2017 de la Federació valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VIDEO TENNIS | Gran gal·la de lliurament de trofeus 2017 de la Federació valenciana

Amb l’assistència de més de tres-centes persones, de la junta directiva de la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana i de la jugadora de Torrent i capitana de l’equip espanyol de Copa Federació, Anabel Medina, es va retre homenatge als més destacats del tennis autonòmic en 2017.

Antonio Martínez Cascales, president de la valenciana, va fer entrega del premi a Carlos Taberner, campió d’Espanya absolut, Carlos Sánchez, campío absolut de la Comunitat Valenciana, a Marc Giner, subcampió absolut de la Comunitat Valenciana, Carlos López, campió autonòmic júnior, Josele Moreno, premi honorific a la trajectòria profesional, a Julia Martínez, campiona d’Espanya de dobles mixtos de més de 50 anys.

També reberen el seu guardó Loyola Peris pels seus 40 anys treballant per a la Federació, al relleu paralimpic per la seua promoció a l’esport adaptat, al Club de Tenis Castelló pel seu 50 anniversari, als àrbitres Karim Guerfi, Raquel Ferrando i Edu Bueno i als arreplegapilotes de l’ITW Women’s de Castelló. I, també, un reconeixement a tots els clubs, federats i aficionats.

La gran festa anual del tennis valencià.

 

Categorías TenisVideos
Salir de la versión móvil